ZETOR HORTUS
60 - 70 C.P.
Image

TRACTOARELE ZETOR HORTUS

Zetor Hortus este un tractor compact și universal, echipat cu un motor puternic și economic raportat la masa acestuia ceea ce îi garantează o putere suficientă în toate condițiile de lucru.
Modelele Zetor Hortus au fost proiectate pentru a oferi o fiabilitate maximă și a îndeplini cerințele stricte, asigurând în același timp o rezistență sporită a tractorului.
Combinația de manevrabilitate excelentă, consumul redus de combustibil și prețurile accesibile ale serviciilor fac din tractoarele Zetor Hortus mașini eficiente și universale.
Image

MOTOR

Motoare testate - consum de combustibil redus

Zetor Hortus este capabil să-și folosească puterea pe deplin datorită celei mai bune combinații posibile de performanță și greutate a motorului. Motorul cu puterea de 67 CP cu sistem de injecție Common Rail este remarcabil pentru consumul redus de combustibil, fiabilitate și construcție simplă. Cu un rezervor de 70 de litri, Hortus este pregătit pentru mai multe ore de utilizare pe teren înainte de următoarea alimentare.
Image

TRANSMISIE

Fiabilitate și rezistență

Transmisia tractoarelor Hortus oferă 4 viteze în 3 game, cu o multiplicare suplimentară oferind astfel un total de 24 de viteze înainte și 24 de viteze înapoi, permițându-vă să selectați viteza potrivită pentru nevoile dvs. de lucru. Hortus CL oferă reversor mecanic iar Hortus HS este echipat cu reversor hidraulic (Power-Shuttle), care aduce un confort mai bun pentru munca ta zilnică.

Image

HIDRAULICA ȘI MECANISMUL RIDICĂTOR SPATE

Funcționare fiabilă în toate direcțiile

Mecanismul ridicător spate categoria II având capacitate de ridicare 1937 kg și două cuple standard permite tractoarelor Zetor Hortus să fie echipate o gamă variată de utilaje și accesorii.

Image

CABINA CONFORTABILA

Confortul operatorului

Cabină este atât spațioasă cât și ergonomică cu pârghiile, joystick-urile și manetele de control amplasate convenabil. Este dotată cu scaun confortabil dar și cu aer condiționat.

Panoul de comutare pentru luminile de lucru față/spate dar și pentru ștergătoarele față/spate se află pe partea dreaptă oferind un control și manevrabilitate ușoară.

Panoul de bord cu leduri este ușor de citit și include indicatoare pentru turația motorului, temperatura motorului, nivelul combustibilului, precum și un contor de ore digitale și o lumină de semnalizare pornit/oprit. Tractorul este echipat cu un joystick practic pentru controlul ușor al încărcătoarelor frontale și al mașinilor agregate.

Image