ZETOR CRYSTAL
150 - 170 C.P.
Image

TRACTOARELE ZETOR CRYSTAL

Tractoarele din gama Crystal reprezintă un partener de bază pentru muncile grele. Au un motor puternic cu o întreținere ușoară și ieftină. Deservirea tractorului este simplă iar cabină este spațioasă și ergonomică. Noul panou de bord reprezintă o combinație ingenioasă dintre un monitor LCD și unul analog permițând utilizatorului să monitorizeze cu ușurință până la 32 de indicatori.

Motorul în 6 cilindri și cu o putere de maxim 171 CP face din tractorul ZETOR CRYSTAL un ajutor de nădejde în cadrul sarcinilor grele.

Modelele Zetor sunt durabile, chiar și la performanțe maxime. Tractorul Zetor Crystal nu așteaptă condițiile ideale, el poate fi exploatat la maxim în orice condiții.

Consumul redus de combustibil și piese de schimb la prețuri rezonabile fac din Crystal un adevărat contribuitor la profitul dumneavoastră.
Image

MOTOR

Puternic, fiabil, ecologic

Toate motoarele tractoarelor din gama Crystal se bazează pe conceptul încercat și testat de motoare în patru timpi și cu 6 cilindri cu aprindere prin compresie echipate cu 24 de supape și injecție Common Rail.
Blocul motor robust formează o parte compactă a structurii portante a tractorului, care poate rezista la sarcini mari din utilajele atașate.
Image

TRANSMISIE

Confort ridicat și durată de viață sporită

Numărul mai mare de rapoarte de viteze utilizabile menține motorul la o viteză optimă atât în timpul lucrului în teren, cât și în timpul transportului. Acest lucru ajută, de asemenea, să mențină consumul redus de combustibil.

Zetor dezvoltă și fabrică propriile cutii de viteze utilizând materiale de înaltă calitate pentru a garanta o durată lungă de viață.
Disponibilitatea mai multor variante de cutii de viteze le permite clienților să aleagă soluția potrivită potrivită cel mai bine nevoilor lor.

Image

HIDRAULICA ȘI MECANISMUL RIDICĂTOR SPATE

Forță și precizie

Sarcina uniformă a tractorului și forța maximă de ridicare de 85 kN sunt furnizate de doi cilindri auxiliari. Noul distribuitor auxiliar cu patru secțiuni este controlat electronic cu așa-numitul FINGERTIP, care permite operatorului să regleze timpul și volumul uleiului furnizat. Distribuitorul este de asemenea echipat cu un cuplaj invers ¾ pentru deșeurile rotative de hidro-motor, permițând utilizarea diferitelor tipuri de agregate. Sistemul de control EHR HitchTronic este în dotare standard.

HitchTronic

HitchTronic mărește productivitatea muncii și reduce consumul de combustibil cu aproximativ 5-7%.

Sistemul electrohidraulic este echipat cu sistemul HitchTronic, un sistem automat de reglare a cricului spate cu trei puncte. Atunci când utilizați acest sistem, nu este necesar să ajustați diferite tipuri de reglaje și sensibilitatea acestora. Sistemul de reglare măsoară rezistența solului însuși și reglează mecanicmul de cuplare în trei puncte.

Image

CABINA CONFORTABILA

Confortul operatorului

Cabina tractoarelor din gama Crystal este confortabilă pe orice tip de drum. Când lucrați, veți aprecia designul excelent și ergonomic. Cabinele tractoarelor Zetor sunt spațioase, iar confortul de conducere este îmbunătățit datorită tabloului de bord cu control intuitiv al acestuia.

De asemenea, tractoarele din gama Crystal sunt echipate cu un panou multifuncțional pe care sunt combinate toate comenzile importante. Operatorul are totul la îndemână, de la comenzile hidraulice la activarea secvenței automate de rotire.

Image