ZETOR FORTERRA
100 - 150 C.P.
Image

TRACTOARELE ZETOR FORTERRA

Tractoarele din gama Forterra sunt excelente în robustețea și performanțele lor. Puteți găsi trei variante în gama Forterra: Forterra CL, care în dotarea standard este echipată cu un motor cu patru cilindri, cu o putere de 96 cp până la 136 CP și o cutie de viteze 24/18. Spre deosebire de aceasta , Forterra HSX în dotarea dtandard este echipat cu o cutie de viteze mai modernă 30/30 cu inversor hidraulic. Cel mai înalt model Forterra HD oferă o putere mai mare (până la 147 CP), are un corp mai robust, ax suspendat și panou de control multifuncțional.
Image

MOTOR

Motoare testate - consum de combustibil redus

Motoarele economice cu 4 cilindri și 16 supape pe cilindru sunt rezultatul dezvoltării și fabricării de motoare proprii a fabricii Zetor. Construcția motorului este adaptată cerințelor unui model specific, ceea ce reprezintă o garanție a durabilității, a funcționării optime și a consumului redus de combustibil. Prin respectarea standardului final de emisii Etapa IV / Tier 4, motoarele nu suprasolicită mediul înconjurător cu poluanți excesivi.

Image

TRANSMISIE

Fiabilitate și rezistență

Zetor dezvoltă și fabrică propriile cutii de viteze utilizând materiale de înaltă calitate care asigură rezistență, eficiență și durabilitate.

Un număr mai mare de trepte de viteză utilizabile menține motorul la viteza optimă atunci când lucrează în câmp, precum și în timpul transportului. Aceasta menține consumul redus de combustibil. În domeniul de lucru cel mai frecvent utilizat, puteți să vă bazați pe 7 sau 9 rapoartte de viteză și să beneficiați de schimbarea automată a treptelor de viteză, chiar dacă tractorul este sub sarcină. Schimbarea mai confortabilă a treptelor de viteză și operarea mai ușoară a tractoarelor Forterra sunt de asemenea permise de funcția multiplicatorului automat de cuplu, care asigură o schimbare automată a vitezelor în funcție de turația motorului.

Forterra CL
Cutie de viteze cu patru trepte cu multiplicator în trei trepte
24 de viteze față și 18 de viteze spate
7 rapoarte de transmisie în domeniul de lucru de 6-12 km/h

Forterra HSX și HD
Cutie de viteze cu cinci trepte, cu multiplicator în trei trepte și inversor hidraulic
30 viteze față și 30 de viteze spate
9 rapoarte de transmisie în gama de lucru de 6-12 km/h.

Image

HIDRAULICA ȘI MECANISMUL RIDICĂTOR SPATE

Funcționare fiabilă în toate direcțiile

Tractoarele Zetor FORTERRA sunt echipate cu electro-hidraulică Bosch, care oferă o eficiență ridicată atunci când lucrează cu dispozitive cuplate. Doi cilindri hidraulici auxiliari asigură o încărcare uniformă a tractorului și o forță maximă de ridicare de până la 85 kN. Pentru a face lucrul pe teren mai ușor și de o calitate mai bună, tractorul este echipat cu un sistem automat de secvență la rotire.

Sistemul unic HitchTronic a primit o serie de premii profesionale după ce a fost introdus pe piață. Acest sistem de reglare automată a mecanismului ridicător în trei puncte spate nu necesită nici o reglare a diferitelor tipuri de reglaj și sensibilitatea acestora. Sistemul măsoară rezistența solului și reglează mecanismul ridicător în tre puncte în funcție de valorile curente.

Image

CABINA CONFORTABILA

Confortul operatorului

Cabina tractoarelor din gama Forterra este confortabilă pe orice tip de drum. Când lucrați, veți aprecia designul excelent și ergonomic. Cabinele tractoarelor Zetor sunt spațioase, iar confortul de conducere este îmbunătățit datorită tabloului de bord cu control intuitiv al acestuia.

De asemenea, tractoarele din gama Forterra HD sunt echipate cu un panou multifuncțional pe care sunt combinate toate comenzile importante. Operatorul are totul la îndemână, de la comenzile hidraulice la activarea secvenței automate de rotire.

Image