ZETOR MAJOR
60 - 80 C.P.
Image

TRACTOARELE ZETOR MAJOR

Major este un tractor universal ce se remarcă pentru raportul excelent preț-putere. Este proiectat pentru lucrul cu mașini agricole, precum și pentru transport. Zetor Major este destinat fermelor mici și familiale, dar este, de asemenea, util pentru exploatare ușoară în pădure și pentru servicii municipale. Zetor Major este un tractor pe viață - întotdeauna fiabil, puternic și ușor de întreținut.
Image

MOTOR

Motoare testate - consum de combustibil redus

Inima tractoarelor Zetor Major este motorul cu o putere între 60 CP și 80 CP, care sa dovedit a fi bun și în condiții grele. acesta este excelent pentru consumul redus de combustibil, fiabilitate ridicată și construcție simplă. Atunci când lucrați cu acesta, veți aprecia costurile de funcționare reduse ale tractorului, iar atunci când îl veți întreține, veți aprecia întreținerea ușoară și simplă.

Image

TRANSMISIE

Confort ridicat și durată de viață sporită

Tractoarele ZETOR Major CL sunt echipate cu o cutie de viteze complet sincronizată cu patru rapoarte și cu trei trepte de viteză. HS Major este în plus prevăzut cu un multiplicator de cuplu în două trepte (PowerShift) și un inversor electro-hidraulic (PowerShuttle). Rezultatul este trecerea ideală între vitezele disponibile pentru a menține motorul la viteza optimă atât în timpul lucrului în teren, cât și în timpul transportului, menținând astfel consumul de combustibil la un nivel scăzut.

 

Viteza maximă este de 30 sau 40 km/h;

Ușor de întreținut;

Major CL are 12 viteze față și 12 viteze spate în timp ce Major HS are 24 viteze față și 12 viteze spate;

Șase trepte în intervalul de lucru de 4-12 km/h.

Image

HIDRAULICA ȘI MECANISMUL RIDICĂTOR SPATE

Funcționare fiabilă în toate direcțiile

Hidraulica tractoarelor Zetor Major funcționează în mod fiabil în orice situație. Veți aprecia coborârea lină, rezistența ridicată și durata lungă de viață. Zetor  Major CL este echipat cu unul sau opțional cu două cuple hidraulice rapide în partea din spate a tractorului, în timp ce Zetor Major HS poate fi dotat cu până la trei cuple rapide.

Forța maximă de ridicare a tractorului Zetor Major CL este de 24kN;

Forța maximă de ridicare a tractorului Zetor Major HS este de 33kN;

Reglarea coborârii line;

Manevrabilitatea simplă și sigură a echipamentelor suplimentare;

Cuplare rapidă;

Funcția de blocare hidraulică la transportarea utilajelor.

Image

CABINA CONFORTABILA

Confortul operatorului

Cabina tractoarelor Zetor Major este practică, spațioasă și oferă o vedere excelentă în jur. Tabloul de bord digital afișează toate informațiile importante necesare pentru funcționarea și controlul optim al tractorului. Două tipuri de acoperiș pot fi montate pe tractoarele Zetor. În dotarea standard este un acoperiș cu trapă, în timp ce un acoperiș FOPS armat este mai potrivit pentru tractoare echipate cu un încărcător frontal.

Vedere ideală din cabină în toate direcțiile, inclusiv asupra dispozitivelor montate pe spate;

Scaun suspendat pe spate;

O trapă de acoperiș pentru o vedere mai bună atunci când lucrați cu încărcătorul frontal;

Control simplu și eficient al mașinii.

Image