ZETOR PROXIMA
80 - 120 C.P.
Image

TRACTOARELE ZETOR PROXIMA

Universale, fiabile și robuste, acestea sunt tractoarele Zetor Proxima, care se clasifică drept cele mai populare modele Zetor. Aceste tractoare îndeplinesc cerințele exigente ale clienților pentru a lucra în agricultură, silvicultură și servicii municipale.


Modelul Proxima CL - oferă mai multe variante de cutii de viteze în ceea ce privește aplicațiile practice și nevoile clienților.


Modelul Proxima GP - are o putere mai mare a motorului și o cutie de viteze cu un număr mai mare de rapoarte de transmisie.


Modelul Proxima HS - se caracterizează prin versatilitate, confort, siguranță și productivitate ridicată. Are un design modern cu cutie de viteze cu reversor electro-hidraulic și o gamă mai largă de rapoarte de transmisie.

Image
Image

MOTOR

Motoare testate - consum de combustibil redus

Tractoarele Proxima sunt echipate cu motoare Zetor cu patru cilindri care oferă o putere de 80 până la 120 de cai putere. Cu un design simplu și fără electronice inutile, acestea oferă un consum redus de combustibil și, prin urmare, garantează costuri de operare scăzute, cerințe minime de întreținere și durabilitate ridicată.

Image
Image

TRANSMISIE

Confort ridicat și durată de viață sporită

Numărul mai mare de rapoarte de viteze utilizabile menține motorul la o viteză optimă atât în timpul lucrului în teren, cât și în timpul transportului. Acest lucru ajută, de asemenea, să mențină consumul redus de combustibil.

Zetor dezvoltă și fabrică propriile cutii de viteze utilizând materiale de înaltă calitate pentru a garanta o durată lungă de viață.
Disponibilitatea mai multor variante de cutii de viteze le permite clienților să aleagă soluția potrivită potrivită cel mai bine nevoilor lor.

Proxima CL

Cutia de viteze are în standard 12 trepte de viteză față și 12 spate.
Reductorul pentru legumicultură are un număr de 20 de viteze în față și 4 spate. Cea mai mică viteză de deplasare este de 0,22 km/h (la turația nominală a motorului de 2200 rpm).

Proxima GP

Cutie de viteze cu patru trepte cu multiplicator în două trepte și inversor mecanic. 16 viteze față și 16 viteze spate.

Proxima HS

Cutie de viteze în patru trepte cu multiplicator în trei trepte și inversor hidraulic. 24 de viteze față și 24 de viteze spate.

Image

HIDRAULICA ȘI MECANISMUL RIDICĂTOR SPATE

Funcționare fiabilă în toate direcțiile

Tractoarele Proxima sunt echipate cu până la patru cuple rapide hidraulice și control electrohidraulic (EHR) pentru o funcționare confortabilă cu utilajele. Eficiența hidraulicii se bazează pe funcția unică HitchTronic care oferă o reglare automată a mecanismului ridicător spate în trei puncte. Forța maximă de ridicare de până la 42 kN se realizează prin cuplarea unui număr mare de echipamente

Image

CABINA CONFORTABILA

Confortul operatorului

Cabinele tractoarelor Proxima sunt confortabile și sigure. Acestea oferă o mulțime de spațiu în jurul șoferului, cu vederi optime în toate părțile, inclusiv vederea de pe acoperiș, pentru cel mai bun control al utilajului utilizat. Funcționarea tractoarelor este, de asemenea, simplă, clară și intuitivă.

Image